Fietsclub De Vrolijke Trappers gaat van start

woensdag 1 mei 2024 13:30

VORSTENBOSCH - Fietsclub De Vrolijke Trappers van KBO Vorstenbosch staat in de startblokken om woensdag 1 mei weer de eerste rit te rijden. De fietsclub fietst vanaf woensdag 1 mei tot en met woensdag 2 oktober door natuurgebied De Maashorst.
De Vrolijke Trappers fietst haar eerste fietstocht woensdag 1 mei, start vanaf 13.30 uur bij MFA De Stuik. De fietstocht gaat door het mooie Maashorst naar Schaijk, waarbij het rustpunt de Boshut is. Ook dit jaar worden de tochten weer uitgezet door een zestal enthousiaste vrijwilligers en zij zorgen voor veel mooie afwisselende fietstochten en fietsplezier elke week, in totaal 23 weken. 10 juli is er verrassingsrit door groep 1 georganiseerd, op 28 augustus door groep 2. Bij deze twee lange ritten wordt om 10.00 uur gestart. Deze ritten zijn rond de 65 kilometer lang.

Woensdag 2 oktober wordt het fietsseizoen afgesloten met een rondje Vorstenbosch en dan is er een gezellig samenzijn in soos De Rogge waar de koffie, gebak en een drankje klaarstaan. Er wordt dan geproost op de ‘uitzetters’ en aan de leden van de club.

KBO Vorstenbosch wenst De Vrolijke Trappers een zonnig en veilig fietsseizoen. Denk aan jullie veilige hesjes!

Informatie via Gerrit Verhoeven, 06-81703932.

Locatie