Afbeelding

Openochtend en rondleiding

maandag 8 april 2024 9:00

Wanneer uw kind bijna naar de basisschool gaat, start een nieuwe fase in zijn of haar jonge leventje. Een hele stap voor uw kind, maar ook voor u als ouder. Om een goed beeld van basisschool De Beekgraaf en ‘t Maxend te krijgen, nodigen wij u van harte uit voor een persoonlijke kennismaking en een rondleiding. We vinden het belangrijk dat u een goed beeld krijgt van de eigenheid, het onderwijsconcept en de sfeer van de scholen.

U krijgt de gelegenheid om vragen te stellen en wij leiden u rond in ons schoolgebouw. De rondleiding vindt plaats onder schooltijd, zodat u de school in bedrijvigheid ziet. Natuurlijk is uw kind hierbij van harte uitgenodigd.

Tijdens het gesprek ontvangt u een aanmeldformulier, dat ook op de website staat bij het tabblad ‘Downloads’. Om een afspraak te maken, kunt u bellen of mailen naar onderstaande gegevens.

Wanneer uw kind vier jaar wordt gedurende schooljaar 2024-2025 is het ­ fijn wanneer de rondleiding en aanmelding plaatsvindt voor 1 maart 2024. Op deze manier kunnen wij vroegtijdig rekening houden met de bezetting en indeling van de groepen.

Graag tot ziens op basisschool De Beekgraaf en ‘t Maxend in Nistelrode.

Esther Gunsing
Directeur De Beekgraaf
0412-617356
esthergunsing@­ liosscholengroep.nl 

Op 10 januari en 7 februari 2024, is er gelegenheid tot een rondleiding op ‘t Maxend. Voor meer informatie en eventueel opgave: jannepoort@­ liosscholengroep.nl of nicolevanorsouw@­ liosscholengroep.nl 

Ruth van der Pol
Directeur ’t Maxend
0412-611366

U kunt altijd een afspraak maken voor een persoonlijke rondleiding op een samen afgesproken datum. Wilt u graag gebruikmaken van een open ochtend, dan bent u van harte welkom op 15 december, 26 januari of 8 april om 9.00 uur

Locatie