Afbeelding

Cultuurkapel expositie Martin Voorbij

zondag 7 april 2024 14:00

VORSTENBOSCH-  Martin Voorbij exposeert 24 maart en 7 en 14 april in Cultuurkapel Vorstenbosch. De expositie is open van 14.00 tot 17.00 uur. Om 15.00 uur verzorgt Martin, beeldend kunstenaar en verhalenverteller, steeds ook een korte voorstelling waarbij hij verhalen vertelt over schilderijen. De toegang voor beiden is gratis.

Expositie Falling Apart together
Collages, uitbundige beelden gemaakt van stukjes van oude schilderijen uit de kringloop of rommelmarkt en een recyclage project met liefde voor de schilderkunst. Dit zouden enkele kreten kunnen zijn om het werk van Martin te omschrijven. Beelden van steden en landschappen die gewoon lijken, maar waar toch iets niet aan klopt. Het zich conformeren en daarmee in relatie treden met de vervreemding is eigenlijk een van de belangrijkste doelen van zijn werk. Je bent van harte uitgenodigd te zien wat jij daar van denkt.

Vertelvoorstelling: Show Your Hope
Show Your Hope is een expositie en verteltheater dat de afgelopen 20 jaar door de wereld heeft gereisd. In die tijd is het verworden tot een collectie bestaande uit 1.000 schilderijen over de meest universele emotie die wij als mens hebben: hoop. Martin vertelt geanimeerd en interactief over hoop zoals die in de wereld ervaren wordt en door de verschillende kunstenaars is verbeeld.

Zie ook www.cultuurkapelvorstenbosch.nl.

Locatie