het museum met de nieuwe schob.
het museum met de nieuwe schob. Hans van Sleuwen

Meierijsche Museumboerderij

dinsdag 23 april 10:00 - 12:00

Per gids kunnen er vijftien bezoekers tegelijk worden rondgeleid. Grotere groepen worden door ons gesplitst. Een rondleiding begint altijd met een twaalf minuten durende film over het boerenleven, zoals dat tussen 1880 en 1930 op het Brabantse platteland geleefd werd. Vervolgens word je een uur lang rondgeleid door het museum.

Meer mogelijkheden voor groepen zie je hier...
Je mag ook rondwandelen met een zogeheten rondleiding op papier in het Nederlands, Engels, Duits of Pools. Deze zijn aan de balie, na betaling van de entreeprijs, te leen. Wist je dat er ook een audiotour beschikbaar is.

Reserveringsaanvragen kunnen gedaan worden via info@museumboerderij.nl of via 0413-291172. Geef daarbij de datum, tijd, omvang groep en eventuele deelnemers met een lichamelijke beperking op. Op alle boekingen zijn de bezoekvoorwaarden van het museum van toepassing die je hieronder kunt inzien.

Bezoekvoorwaarden Meierijsche Museumboerderij Heeswijk-Dinther