Afbeelding

Meditatief lang weekend

vrijdag 19 april 2024 7:30 tot zondag 21 april 17:00

Onderricht, poedja’s, Guru Yoga en meditatie
Lama Karma Tsultrim Tcheudjoeng. Taijiwuxigong: Guus van der Valk.

Eerder waren de retraites in voor- en najaar in Tibetaans Instituut Yeunten Ling in Huy. We hopen dat dit op termijn weer een mogelijkheid zal zijn. Op de vrijdag beginnen we om 7.30 uur, zondag sluiten we om 17.00 uur af met een gezamenlijke maaltijd (kosten voor eigen rekening). Lama Karma Tsultrim geeft dharmaonderricht, Guru Yoga en meditatie. Wij beoefenen Taijiwuxigong, ook maken we een wandeling in onze mooie omgeving en bosgebied. Het tijdstip hangt af van het programma en het weer zal hier medebepalend zijn. Denk eventueel aan wandelschoenen. Informeer voor de reservering eerst of er nog plaats is. Kosten: € 225. Stort het bedrag op NL 18 RABO0155212923 ten name van Karma Eusel Ling onder vermelding van retraite.

Meditatief lang weekend Karma Eusel Ling in Vorstenbosch 19-20-21 april 2024  

Locatie