Themamiddag over ‘Gezond ouder worden’

donderdag 29 februari 2024 14:00

HEESWIJK/DINTHER - Periodiek organiseren de KBO’s van Heeswijk en Dinther samen themamiddagen over belangrijke onderwerpen. Hierbij is iedereen van harte welkom.

Ouder worden gaat automatisch, maar zo lang mogelijk gezond blijven, is geen vanzelfsprekendheid. Op een aantal dingen hebben we geen invloed, maar op heel veel wel. Huisarts dr. Kesselaer geeft uitleg over gezondheidsproblemen waar ouderen mee te maken kunnen krijgen. Wat kunnen we daaraan doen en hoe kunnen we het voorkomen? Meer bewegen en gezonde voeding hebben daar zeker invloed op. Mogelijk dat ook een fysiotherapeut en diëtiste aanschuiven. Jolanda Verstegen van zorgorganisatie Laverhof neemt ons even mee naar de problemen in de nabije toekomst, maar beter gezegd voor morgen. Als wij hulpbehoevend worden, is het niet meer zeker dat je opgenomen kunt worden in een verpleeghuis of dat er hulp of zorg aan huis komt. Maar wat kan er dan wel? 

Ook nieuwsgierig geworden? Kom dan donderdag 29 februari luisteren in Ons Thuis. Aanvang 14.00, inloop vanaf 13.30 uur.

Locatie