Afbeelding

Alpacawandeling

vrijdag 23 februari 2024 10:00


Wil jij met een alpaca wandelen? Je kunt bij ons met alpaca’s wandelen in de bossen van natuurgebied De Maashorst.
Je wordt begeleid door één van onze enthousiaste collega’s die je tijdens de alpaca wandeling van alles leert over de alpaca.

Onderweg stoppen we ook om gezellige en leuke foto’s te maken van je eigen gezelschap en de alpaca die je begeleid. Doordat wij in de basis een professionele fokkerij zijn, vind je bij ons super knappe en gezonde alpaca’s. Wij fokken op kwaliteit en de alpaca’s zijn daardoor heerlijk zacht en heel wollig.

Tijdens het wandelen met alpaca’s kom je echt tot rust, we passen ons tempo namelijk aan op de alpaca’s. Je leert de verschillende karakters goed kennen en je ‘eigen’ alpaca vergeet je nooit meer! Het is maar de vraag of je uiteindelijk iets van de omgeving hebt gezien of alleen de alpaca’s hebt bewonderd. Race na het alpaca wandelen niet door naar je volgende afspraak, maar geef jezelf nog tijd om na te genieten op onze alpaca boerderij.

Er gaat 1 alpaca mee per 2 personen, let op dat je voor alle personen vanaf 3 jaar een boeking dient te plaatsen.

Tijdens openingstijden kun je de wandeling combineren met een lunch, high tea, high wine of high beer.
Buiten schoolvakanties van maandag t/m donderdag is onze keuken gesloten, maar kun je vanaf een half uur voor aanvang en na afloop wel iets drinken en rondkijken in onze shop.

Meer info...klik hier

Locatie