Afbeelding

Expositie De Eijnderic bij Laverhof

dinsdag 9 januari 2024 10:00 tot dinsdag 23 april 17:00

HEESWIJK-DINTHER - Van 9 januari tot 23 april houden de cursisten van de Eijnderic, afdeling Heeswijk-Dinther, weer een mooie expositie in Laverhof. Hopelijk kom jij dan ook een kijkje nemen!

De expositie omvat verschillende werken van cursisten die op dinsdagochtend en woensdagavond met veel enthousiasme en plezier hebben gewerkt aan de schilderijen. De onderwerpen zijn gevarieerd. Soms zijn het werken gemaakt naar aanleiding van een opdracht, maar vaak zijn ze ook gemaakt op basis van eigen ideeën en wensen van de cursisten. Zij zijn hierbij begeleid door docent Afra de Jong uit Schijndel. Wij laten je graag deze schilderijen zien. Bij elk schilderij hangt de naam van de schilder en het gebruikte materiaal. De meeste werken zijn uitgevoerd in acryl.

Hopelijk komt u ook een kijkje nemen en wordt u ook geraakt door onze schilderijen! De entree is gratis, dus loop in deze periode eens binnen bij Laverhof!

Locatie