Afbeelding

Blotevoetenpad

zaterdag 30 september 11:00 - 16:00

Blotevoetenpad is zaterdags geopend van 11.00 tot 16.00 uur.

Beleef hoe het voelt om op je blote voeten door de natuur te lopen!
De korte route is ongeveer 1,5 kilometer lang en duurt ongeveer een uurtje. De lange route loopt verder door het bos en is ongeveer 2 km extra. Dus samen ongeveer 3,5 km lang. Onderweg komt u op de korte route verschillende ondergronden en hindernissen tegen. Dit geeft een apart maar bijzonder gevoel aan je voeten.

Voor wie?
Van 2 tot 250 personen! We richten ons vooral op mensen die het leuk vinden om samen iets te doen. Denk aan bedrijfsuitjes, gezinsuitjes, buurtverenigingen, vriendenuitjes, schooluitjes, personeelsuitjes, kinderfeestjes en andere uitjes. Vanaf 3 tot 80 jaar, kinderen alleen onder begeleiding. Hopelijk willen veel mensen hiermee de Stichting Dier & Tuin weide steunen.

Svp zelf handdoeken mee nemen om uw voeten af te drogen.

Mogelijkheden & prijs:
De prijs is 4,- per persoon, alleen contant te betalen, niet per pin/bank.

Reserveren...klik hier

Locatie