Afbeelding

Alpaca-activiteiten

vrijdag 29 september 2023 9:00

Alpacawandeling
Wil jij met een alpaca wandelen? Je kunt bij ons met alpaca’s wandelen in de bossen van natuurgebied De Maashorst.
Je wordt begeleid door één van onze enthousiaste collega’s die je tijdens de alpaca wandeling van alles leert over de alpaca.

Onderweg stoppen we ook om gezellige en leuke foto’s te maken van je eigen gezelschap en de alpaca die je begeleid. Doordat wij in de basis een professionele fokkerij zijn, vind je bij ons super knappe en gezonde alpaca’s. Wij fokken op kwaliteit en de alpaca’s zijn daardoor heerlijk zacht en heel wollig.

Tijdens het wandelen met alpaca’s kom je echt tot rust, we passen ons tempo namelijk aan op de alpaca’s. Je leert de verschillende karakters goed kennen en je ‘eigen’ alpaca vergeet je nooit meer! Het is maar de vraag of je uiteindelijk iets van de omgeving hebt gezien of alleen de alpaca’s hebt bewonderd. Race na het alpaca wandelen niet door naar je volgende afspraak, maar geef jezelf nog tijd om na te genieten op onze alpaca boerderij.

Er gaat 1 alpaca mee per 2 personen, let op dat je voor alle personen vanaf 3 jaar een boeking dient te plaatsen.

Tijdens openingstijden kun je de wandeling combineren met een lunch, high tea, high wine of high beer.
Buiten schoolvakanties van maandag t/m donderdag is onze keuken gesloten, maar kun je vanaf een half uur voor aanvang en na afloop wel iets drinken en rondkijken in onze shop.

Alpaca Meet & greet
Staat op jouw bucket list dat je met alpaca’s wil knuffelen?

Alpaca’s zijn geen knuffeldieren, maar wel heel vriendelijk. Tijdens de meet & greet leer je ze beter kennen.

De meet & greet start meteen tussen de alpaca’s. Met heel veel enthousiasme leren we jullie wat voor dieren alpaca’s zijn en waarom ze zo speciaal zijn. We leren je ook wat ze wel en wat ze niet prettig vinden. Daarna gaan we naar de weide of bij slecht weer naar de stal, waar je de alpaca’s uit de hand kunt laten eten. Uiteraard krijg je dan ook alle gelegenheid om gave foto’s te maken van en met de alpaca’s.

De meet & greet is een uur lang genieten van de alpaca’s, waarna je deze wollige dieren nooit meer vergeet.

Meer info...klik hier

Locatie