Afbeelding

Themamiddag Wonen, Zorg en Welzijn

donderdag 28 september 2023 13:00

HEESWIJK-DINTHER - De KBO’s van Heeswijk en Dinther houden donderdag 28 september voor iedereen die er belang in stelt, een belangrijke informatiebijeenkomst met het thema: Wonen, Zorg en Welzijn

Waar: in ‘Ons thuis’, Zijlstraat 1a
Inloop: vanaf 13.00 uur
Aanvang: 13.30 uur
Einde: 16.45 uur.

De maatschappelijke ontwikkelingen baren ons allen grote zorgen. Ook binnen Heeswijk-Dinther gaat men daar niet aan ontkomen en zullen de gevolgen onder ogen gekomen moeten worden. Het is daarom de hoogste tijd om je te informeren. Cor van Gemert neemt iedereen in vogelvlucht mee in de ontwikkelingen met vertrekpunt de huidige situatie in Brabant en meer specifiek die in Heeswijk-Dinther.

Aan de hand van een duidelijke presentatie en eenvoudige uitleg worden de knelpunten en ontwikkelingen onder je aandacht gebracht. Ook kijkt hij samen met je naar reële en haalbare oplossingen die ons allen kunnen helpen om in de nabije toekomst beter de regie in eigen hand te houden. Daarnaast wordt er ook aandacht gegeven om in de eigen omgeving fijn langer thuis te kunnen blijven wonen.

Voor het beantwoorden van vragen is een deskundig panel aanwezig. We gaan ervan uit dat je er belang in stelt om zicht te krijgen op de toekomstige maatschappelijke ontwikkelingen. Bij binnenkomst en in de pauze is er koffie, thee en fris tegen betaling.

Locatie