Afbeelding

Rondleiding met gids of audiotour

zondag 24 september 13:00 - 16:00

Kom eens naar dit 19 eeuwse museum, helemaal ingericht zoals de mensen in die tijd ( 1880-1930) in onze streek gewend waren. Een tijd zonder stroom, tv, radio, mobieltje, wasmachines. Hoor van onze gidsen hoe hard er gewerkt moest worden. het leven, de gewoontes, het werk, het geloof, de school, alles was totaal anders dan wat wij gewend zijn. toch een beetje nieuwsgierig geworden naar de tijd waarin jouw overgrootouders leefden, kom dan eens kijken in dit mooie museum lekker dicht bij huis, in onze eigen gemeente. 

www.museumboerderij.nl vertelt er alles over. Je kunt ons ook volgen op twitter en facebook. Onze toegangs- en consumptieprijzen zijn laag en ook voor mensen met een beperking is ons museum goed bereikbaar en toegankelijk. Gratis parkeren naast het museum en verharde en goed toegankelijke paden op het terrein en in de historische groenten hof.

Locatie