Afbeelding

Huiskamerconcert Malletband Fanfare Aurora

zondag 24 september 2023 10:30

HEESCH – De Malletband van Fanfare Aurora zal zondag 24 september een huiskamerconcert organiseren. 

Onder leiding van Patrick van den Heuvel is de Malletband van Aurora zich aan het voorbereiden op het concours op zaterdag 9 december in Etten-Leur. “Om te toetsen waar wij als malletband staan in de voorbereiding op dit concours, verzorgen wij een huiskamerconcert. Een informele gelegenheid om de bezoeker kennis te laten maken met onze dirigent, de Malletband, de leden en de vereniging.”

Kun je ook niet wachten tot het concours en wil je alvast een voorproefje nemen? Kom dan naar een van de eerste concerten in de reeks ter voorbereiding op het concours op zondag 24 september om 10.30 uur. Je bent van harte welkom in de eigen ‘huiskamer’ aan ’t Dorp 138. De koffie staat vanaf 10.15 uur voor je klaar!

Locatie