Afbeelding
Babs van den Berg

Burendag Laar West

zondag 24 september 2023 14:00 tot 17:30

NISTELRODE - Jaarlijks vieren wij - Buurt Laar-West - onze nationale burendag. Het publiek is welkom op de vele festiviteiten. Deze middag staat in het teken van de ‘Buurtverbinding’. Nationale Burendag wordt ondersteund door het Oranjefonds, Douwe Egberts en Mario Supersize.nl. Kom jij ook?

Buurt Laar-West wil daarin haar steentje bijdragen in dit samenzijn waar saamhorigheid en verbinding centraal staan. Kom naar het Zeven Eeuwen Park en waar vroegere tijden worden herbeleefd met het optreden van de nostalgische band SixtyFive (voorheen El-Cid). SixtyFive is een groep die muziek brengt met een hoog petticoatgehalte, grotendeels nummers uit de jaren ‘50, ‘60 en ‘70. De band speelt het repertoire van de grote namen, zoals onder andere Cliff Richard & The Shadows, Chuck Berry, The Ventures, Elvis en vele instrumentale nummers. De viermansformatie bestaat uit Wally Tomasouw op gitaar en zang, Tiny Manders op slaggitaar en zang, Ad van der Rijt op basgitaar en zang en Ton van Hout, drums.

Zondag 24 September, aanvang 14.00, einde 17.30 uur.                  
Voor de kinderen is er een springkussen, schminken en diverse spellen. Gratis limonade, koffie en thee.
Consumpties zoals frisdranken kun je kopen.

Locatie