Afbeelding

Fancy fair en taartenbakwedstrijd

zaterdag 23 september 2023 11:00

Binnen BrabantZorg zijn ze al op diverse locaties aan het werk en vanaf medio september zal er ook op afdeling Binnenhof van Heelwijk een zorgduo van Stichting BLIJF starten; Leslie en haar hond! Stichting BLIJF zorgt ervoor dat mensen met dementie de hulp krijgen van een zorgmedewerker en een goed opgeleide contacthond. De hoofddoelstelling is om de kwaliteit van leven met dementie te verbeteren en leven met dementie draaglijker te maken. Meer blije momenten, meer contact met de omgeving en meer beweging en ook zorgt het voor meer oog voor onbegrepen gedrag. Er hangt een flink prijskaartje aan dit geweldige initiatief en op allerlei manieren wordt geprobeerd de financiering rond te krijgen. 

Heelwijk organiseert daarom als start van deze inzamelingsactie op 23 september van 11.00 tot 16.00 uur tijdens Nationale Burendag een evenement in de vorm van een fancy fair voor iedereen uit Heesch en omgeving! Er wordt een taartenbakwedstrijd georganiseerd- ‘Heel Heelwijk Bakt’ - en er worden strippenkaarten verkocht waar zowel jong als oud leuke dingen mee kan doen. Kinderen kunnen onder andere cupcakes gaan versieren, zich laten schminken en grabbelen in de grabbelton. Volwassenen kunnen in de tussentijd genieten van een kopje koffie met zelfgebakken taart en meedoen aan een loterij. Zou jij een pootje willen helpen door een taart te bakken voor de taartenbakwedstrijd? De zelfgebakken taarten zullen worden beoordeeld door een deskundige jury. Na de beoordeling worden de stukken taart verkocht voor het goede doel. 

Heb je interesse om deel te nemen aan ‘Heel Heelwijk bakt’? Neem dan contact op met Gertruud Verbruggen via gertruud.verbruggen@brabantzorg.eu of 06-83141752.

Locatie