Afbeelding

Vlucht 14-18 Uden/Turnhout- Turnhout/Uden

vrijdag 22 september 2023 8:55

Om van 22 t/m 24 september een onvergetelijke ervaring te maken voor de wandelaars en natuurgebied De Maashorst op de kaart te zetten, kan de organisatie steun en sponsoring gebruiken, zoals de posten graag bezoekers willen ontvangen. Nieuwsgierig waar je een heerlijke kop koffie kan drinken terwijl je als supporter op een deelnemer wacht om te supporteren? Ga snel naar de website www.vlucht1418.eu

De ruim 300 sportieve toppers die deelnemen hebben er flink wat tijd aan voorbereiding in zitten. Zo ook de organisatie die deze eerste editie vooral gefocust heeft op een veilige wandeltocht met de nodige faciliteiten onderweg. Door omstandigheden is in de laatste weken nog wat extra steun nodig voor de horeca-invulling op start- en finishlocatie in Nederland. De organisatie is opzoek naar vrijwillige handen op de locatie of financiële steun. Meer informatie hierover op www.vlucht1418.eu/sponsor

Wandeltocht met IVN

Voor belangstellende inwoners en toeristen is er ook de kans om een wandeling in de regio rondom het verhaal van Vluchtoord te maken. Dit kun je op eigen houtje doen en de kaart bij start- finish locatie komen halen of je kunt je inschrijven en om met een van de vijf enthousiaste IVN gidsen mee te gaan op zondagochtend om 10.30 uur. Zij vertellen gedreven over de indrukwekkende historie. Meldt je aan via www.vlucht1418.eu/meedoen-vluchtoord-wandeling.

Website vol informatie
De stempellocaties ofwel posten hebben voor de deelnemers overal wat energieopladers, maar op de website vind je ook bij welke posten supporters ook wat kunnen nuttigen. Vlucht1418.eu is de website waar alles te vinden is. Wellicht wil je wat vrijwillige uren vullen op de controleposten of je steun toezeggen als websponsor voor € 150,- ex btw, dit kan via de website. Schrijf je in voor deze wandeltocht van 50 of 100 mijl via de website of kies voor de wandeltocht met IVN Uden. Mocht je vragen hebben kun je die ook stellen via de website, maar je kunt ook mailen naar info@vlucht1418.eu of bellen met Anke Fransen, coördinator van Vlucht 14-18, Turnhout Uden via 06-10028094.