Afbeelding

Peuteruurtje

donderdag 21 september 2023 10:00

De bibliotheek organiseert een Peuteruurtje van 10.00 tot 11.00 uur. Deze leuke en leerzame activiteit wordt speciaal voor peuters van 2-4 jaar georganiseerd om te laten zien hoe leuk voorlezen kan zijn voor zowel ouder als kind! Tijdens het peuteruurtje genieten peuters van het voorlezen van een prentenboek, wordt er muziek gemaakt, gezongen en geknutseld. Ook is er even tijd voor een gezonde snack. Voorlezen is van groot belang voor kinderen van deze leeftijd. Het stimuleert de taalontwikkeling en het helpt kinderen de wereld om hen heen beter te begrijpen. Als leuke bonus ontvangen de peuters bij het peuteruurtje een stempelkaart. Bij een volle kaart ontvangen ze een vingerpoppetje om de verhalen van het prentenboek thuis na te spelen. Het peuteruurtje is voor peuter en (groot)ouders gratis te bezoeken.

Wil je deelnemen? Wel graag vooraf aanmelden via www.nobb.nl of bij de balie in de bibliotheek.

Locatie