Afbeelding

Inloopochtend Prostaatkankerstichting bij Bernhoven

woensdag 20 september 2023 10:00

BERNHEZE - Op woensdag 20 september om 10.00 uur organiseert de Prostaatkankerstichting in vergaderruimte 1 van Bernhoven een themabijeenkomst.

De polikliniek urologie van Bernhoven is in samenwerking met de ProstaatKankerStichting een serie bijeenkomsten gestart voor mannen met prostaatkanker en hun naasten. Tijdens deze bijeenkomsten gaat het om lotgenotencontact. Want de Prostaatkankerstichting is een patiëntenorganisatie door en voor mannen met prostaatkanker. De volgende bijeenkomst heeft als thema ‘Is het contact met je naasten verandert door prostaatkanker?’.

Wil je er bij zijn? Stuur dan een mail naar uden@prostaatkankerstichting.nl om je aan te melden. Benieuwd naar de andere bijeenkomsten? Kijk dan op www.bernhoven.nl/agenda

Locatie