Afbeelding

Kindervakantieweek

dinsdag 22 augustus 2023 9:00

Ook deze zomervakantie wordt er weer een kindervakantieweek in Nistelrode georganiseerd. Wat kijken we er al naar uit: drie dagen timmeren, schilderen, spellen spelen en gezellig samen zijn. Het thema van dit jaar is: ‘Op de camping’

Uitnodiging
Dinsdag 28 februari zijn Bob en Gemma samen met de campingdirecteur op bezoek geweest bij basisschool ’t Maxend en De Beekgraaf om flyers uit te delen. Zij hebben alle kinderen gevraagd om mee te komen helpen de camping op te knappen. Hopelijk kunnen we samen voorkomen dat de strenge mevrouw de inspecteur de camping gaat sluiten!

Inschrijven vóór 26 maart!
De Kindervakantieweek is dit jaar 21, 22 en 23 augustus. Iedere dag van 9.00 tot 15.30 uur op het Scoutcentrum Achter de Berg.
Woon jij in Nistelrode en zit jij nu op de basisschool? Dan kun jij meedoen! Schrijf je in vóór 26 maart via www.kvwnistelrode.nl. Het inschrijfgeld is
€ 17,50 per kind.

Hulp
Om deze drie dagen te realiseren, vragen we ouders (verzorgers/opa’s/oma’s/oppas) minimaal een dag hulp. Dit kan zijn bij het begeleiden van een groepje enthousiaste kinderen, tijdens het op- of afbouwen van het terrein of bijvoorbeeld als ondersteuning bij de technische dienst. Dit kun je op het inschrijfformulier op www.kvwnistelrode.nl aangeven. Is de uitnodiging kwijt of zit jouw kind buiten Nistelrode op school? Kijk dan op www.kvwnistelrode.nl voor alle informatie. Volg ons ook op Facebook en Instagram (SJB Nistelrode)!

Mochten er nog vragen zijn? Stuur dan gerust een mailtje naar kvwnistelrode@hotmail.com.

Locatie