Afbeelding

Goede doelen Bingo

donderdag 8 juni 2023 19:00

De Stichting Vrienden van St. Lawrence Home of Hope organiseert 8 juni een bijzondere ‘Goede Doelen Bingoavond’. De bingoavond is namelijk opgezet om geld op te halen voor St. Lawrence Home of Hope, het straatkinderen project in Lusaka Zambia, waarvoor ‘onze’ Nisseroise missionaris pater Toon van Kessel zich al jarenlang inzet. Het is dan ook extra feestelijk om te kunnen vermelden dat pater Toon van Kessel zelf aanwezig zal zijn.

Bingoavond
De bingoavond wordt georganiseerd in de zaal van ’t Brouwhuis aan het Raadhuisplein. Tijdens de bingoavond, die duurt van 19.00 tot 22.00 uur, kunnen deelnemers bingokaarten kopen voor € 4,- per stuk, per ronde. De opbrengst komt volledig ten goede aan het project St. Lawrence Home of Hope. Er is ook een speciale bonusronde met supermooie prijzen. Hiervoor kosten de bingokaarten € 7,50 per stuk.

Diverse prijzen
Voor de deelnemers zijn er zeer aantrekkelijke prijzen te winnen, die beschikbaar gesteld zijn door al vele gulle sponsoren. Ben jij ondernemer, kunstenaar en heeft de sponsorcommissie jou nog niet benaderd en zou je wel iets willen doen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via info@home-of-hope.nl.

Aanmelden
In ’t Brouwhuis kunnen maximaal 80 gasten ontvangen worden. Dat betekent dat er een beperkte capaciteit is. Ofwel, vol is vol. We vinden het leuk als je erbij wilt zijn op deze bijzondere bingoavond. Graag verzoeken we je wel om je vooraf aan te melden. Dit kan via info@home-of-hope.nl of bel of app naar Moniek Loeffen, 06-24822506.

Pater Toon van Kessel komt naar Nederland
Pater Toon van Kessel zal 3 mei in Nederland aankomen voor een verblijf van zo’n twee maanden. Een periode die Toon graag gebruikt om familieleden en vrienden te bezoeken. En ook om een beetje tot rust te komen. Want al is Toon inmiddels 80 jaar, hij is nog dagelijks actief. Eén van de activiteiten is de begeleiding en het toezicht op St. Lawrence Home of Hope in Lusaka; het tehuis waar vele straatkinderen tijdelijk worden opgevangen om in een veilige omgeving onderwijs te ontvangen en voorbereid worden op een terugkeer naar familie of bekenden. Tijdens de bingoavond is Toon aanwezig om een praatje te maken met iedereen.

Stichting Vrienden van St. Lawrence Home of Hope bestaat uit Arianne van der Lee, Moniek Loeffen, Heidi Verwijst, Ineke Smits, Silvia Hermans, Ingrid Hermans, Rens Reizevoort, Maria Reizevoort en Marc van der Wielen.

Locatie