Afbeelding

Avondwandelvierdaagse Vorstenbosch

dinsdag 6 juni 17:32 - 23:00

VORSTENBOSCH -  Loop samen met je vrienden of vriendinnen, je partner, goeie kennis je buren of misschien gewoon lekker alleen mee met de Avond wandelvierdaagse. Van 6 tot en met 9 juni gaan we weer lekker wandelen. Iedereen mag meedoen, waar je ook vandaan komt. Je kunt je inschrijven op dinsdag 6 juni vanaf 17.30 tot 19.00 uur op het terras van Bar de Ketel. Mocht je echt niet kunnen op die dinsdag, dan mag je ook op de woensdag inschrijven. De andere dagen kun je dagelijks starten van 17.30 tot 19.00 uur.                               

Ontvang een echte Dopper waterfles cadeau
Elke deelnemer ontvangt bij inschrijving (zolang de voorraad strekt) een Dopper waterfles cadeau Op de laatste dag (vrijdag) ontvang je als beloning een lekker attentie. Verder houden we een gratis loterij met mooie prijzen onder alle deelnemers. De inschrijfkosten zijn eenmalig € 5,-.

Maak op de laatste dag kans op een JBL bluetooth speaker
Tijdens de laatste wandeletappe kun je vrijwillig deelnemen aan een leuke opdracht. Onder de juiste inzendingen verloten we enkele leuke prijzen, zoals onder andere een JBL bluetooth speaker. Verder is er bij terugkomst op en rondom het terras bij Bar de Ketel een samenzijn en sluiten we de Avondwandelvierdaagse af.