Afbeelding

Optreden Sluiszangers

zondag 4 juni 2023 14:00

Na het overweldigende succes dat het koor had tijdens het optreden bij Tuincentrum Meijs met kerst, lag een vervolgoptreden dan ook voor de hand. Iedereen is dan ook van harte welkom om te komen luisteren en daarbij in een opperste lentestemming te komen. Zondag 4 juni vanaf 14.00 uur kun je genieten van een spectaculair optreden van de Sluiszangers.

Het koor met ruim 60 leden brengt die middag een ode aan de lente. Met dirigent Niels Swinkels uit Uden, die het koor begeleid met zijn trekharmonica, is er al snel een vrolijke sfeer. Bekende en minder bekende liederen passeren de revue die middag. De koorleden, die veelal uit Oss, Macharen, Oijen, Lith en Heesch afkomstig zijn, repeteren om de twee weken in de Bongerd in Macharen. Waar de gezelligheid in het koor hoog in het vaandel staat, zullen ze dat deze middag overbrengen op het publiek en ook die in een vrolijke stemming brengen. 

Ooit begonnen als lokaal koor in Macharen, vandaar de naam Sluiszangers, is het tot een volwaardig koor uitgegroeid dat gevraagd wordt tot ver buiten de regio. Naast optredens in de regio bij instellingen en korenfestivals, staat dit jaar ook een buitenlands optreden naar Lippstadt in Duitsland op het programma. Met het populaire repertoire waar dit koor in is gespecialiseerd, zijn er voor iedereen wel nummers die men herkent.

Zondag 4 juni 14.00 uur Tuincentrum Meijs aan de Bosschebaan 23.

Locatie