Afbeelding

Hydrolaten opleiding

zondag 25 juni 2023 10:00

Veerle Waterschoot, schrijfster van het boek ‘Hydrolaten’ zal Marianne van Lith in de praktijk de opleiding hydrolaten verzorgen.

Hydrolaten zijn destillaten van zeer verscheiden plantenmateriaal zoals bloemen, bladeren, kruiden zaden, wortels. Deze geurige, subtiele waters dragen zowel de fysieke als energetische kwaliteiten van de planten in zich. Door de verdunde en subtiele structuur is de hydrolatentherapie in vergelijking met aromatherapie een zachte therapievorm, doch met een krachtige inwerking. Ze wordt beschouwd als ‘de homeopathie van de aromatherapie’ waarbij het lichaam een impuls krijgt om tot zelfheling over te gaan en zo opnieuw balans te vinden.

Iedereen kan meedoen maar voor de herborist en natuurgeneeskundig therapeut is het zeker de moeite waard.
In deze opleiding gaan we kennis maken met de hydrolaten door ze te bespreken maar ook door het proeven en ruiken ervan.

De tijd 25 en 26 juni zal ongeveer zijn van 10.00 uur tot 17.00 uur.
De kosten zijn € 180,00 p.p. voor twee dagen.

Voor meer informatie en opgeven: vanlith.marianne@gmail.com of 0412 613091

Als natuurgeneeskundig therapeut begeleid Marianne van Lith cliënten op weg naar genezing door te kijken wat iemand nodig heeft op fysiek, emotioneel of psychisch niveau. Dit is een holistische benadering waarover zij vertelt op haar website www.mariannevanlith.nl. De manier van aanpak activeert het zelf genezend vermogen en de klachten zullen verdwijnen. 

Marianne van Lith
Stekstraat 15
5388 KS Nistelrode

Locatie