Afbeelding

Expeditie Leiderschap in 1 Dag www.thefountainacademy.nl

woensdag 21 juni 2023 9:30

Durf jij het aan?
Expeditie Leiderschap is ontwikkeld om jou te ondersteunen bij het integreren van al je emoties, ervaringen, overtuigingen, verlangens, dromen, angsten, rollen en identiteiten. Van alles dat hoort bij het mens-zijn. Met als doel jezelf te ontwikkelen tot iemand die zijn volledige potentieel in zijn leiderschap tot expressie kan brengen.

Deze 1-daagse ceremonie neemt je mee op een ontdekkingstocht, die jou -door een vernieuwende combinatie van doeltreffende gedragsprincipes en ceremoniële healing elementen- laat ervaren wat de kracht van jouw unieke leiderschapsfrequentie is. Ook laat de ceremonie zien hoe je van daaruit effectief kunt creëren en manifesteren, afgestemd op wat jou ten diepste drijft.

Voor wie
Heb je het gevoel dat je nog niet jouw volledige potentieel als leider benut? Laat je je remmen door je omgeving? En sluimert het verlangen om bij te dragen aan een betere, echtere wereld? Door mee te doen aan Expeditie Leiderschap in 1 dag ga jij je herinneren wie jij werkelijk ten diepste bent en wat je hier te doen hebt. Dit zal een instant verandering tot stand brengen en geeft jou de moed en de tools om anderen bij te staan met inspiratie en vertrouwen in een wereld die zich nog te veel laat leiden door oude patronen, blokkades en deceptie.

Meer info...klik hier