Klasse-RT Remedial Teaching op maat en meer!
Klasse-RT Remedial Teaching op maat en meer! Eigen foto Klasse-RT

Start: cursus Op weg naar de brugklas

donderdag 1 juni 15:00 - 16:00

Wil jouw schoolverlater optimaal voorbereid naar het voortgezet onderwijs? De sleutel tot succes is een combinatie van studeren en ontspannen. Daarvoor is het belangrijk om goed te leren plannen, doelen te stellen én handig en efficiënt te leren.

Van nature vinden pubers dat vaak lastig
Klasse-RT geeft al enkele jaren succesvol en enthousiast diverse cursussen en workshops aan leerlingen van het voortgezet onderwijs, zodat zij met diverse tips en tools optimaal gebruik leren maken van hun talenten.

De cursus ‘Op weg naar de brugklas’ is uitermate geschikt voor leerlingen die
• Goed voorbereid aan hun nieuwe uitdaging (de brugklas) willen beginnen.
• Willen weten hoe zij hun huiswerk goed kunnen organiseren en plannen.
• Op een leuke manier met hun huiswerk aan de slag willen.

De cursus (drie lessen van een uur) wordt gegeven in kleine groepjes (maximaal 5 leerlingen) of op verzoek individueel. Gegarandeerd persoonlijke aandacht voor iedere leerling.

De cursus start op donderdag 1 juni om 15.00 uur. Nieuwsgierig geworden? Kijk eens op de website www.klasse-rt.nl. Bellen kan natuurlijk ook 06-17188290. Of stuur een mail naar jeaninemaas@klasse-rt.nl.. Aanmelden kan tot uiterlijk 3 dagen voor aanvang van de cursus.

Locatie