Afbeelding

Bieb-hakers Bibliotheek Heesch & Heeswijk-Dinther

donderdag 1 juni 2023 14:00

Op elke eerste donderdagmiddag van de maand van 14:00 tot 16:00 uur zijn in de Bibliotheek Heesch en de Bibliotheek Heeswijk-Dinther de ‘Bieb-hakers’ aanwezig.

Van beginners tot zeer ervaren
Onder begeleiding van een ervaren haakster kun je gezellig aan de slag met haak- en breinaalden. Kun je nog niet zo goed haken, dan is dat geen probleem. Er zijn altijd hulpvaardige mensen aanwezig die je op weg kunnen helpen.
De groep bestaat uit beginnende tot zeer ervaren haaksters en breisters. Je kunt technieken en ideeën uitwisselen en nieuwe technieken leren. En al het moois wat dan gemaakt wordt, werkt inspirerend! Ondertussen is er tijd voor koffie, thee en gezelligheid. Wil jij haken uitproberen? De Bibliotheek heeft diverse boeken en er is materiaal aanwezig om mee te oefenen. Aan ervaren hakers de vraag om zelf materialen mee te nemen.

Haak gerust aan
Van jong tot oud, van beginnende tot ervaren haaksters, iedereen is van harte welkom. Heb je interesse in, of een vraag over haken of breien; haak gerust aan!