Afbeelding
Edwin Hendriks

De musical Jesus Christ Superstar, de Movie

zaterdag 27 mei 2023 19:30

Op 30 maart werd er een musical opgevoerd in de Kersouwe. Met als belangrijkste doel het zorgpersoneel te danken voor hun inzet in de afgelopen periode. Toen bleek dat er veel belangstelling was voor de musical werd besloten deze op te voeren in De Kersouwe. Ruim 2500 mensen hebben genoten van een geweldige voorstelling. De gehele productie stond onder muzikale leiding van Dave Hanhart. 

De spelers waren super gemotiveerd door Kim van Kooy die de regie in handen had. Een aantal Hadeejers vertolkte een belangrijke rol, zoals Judas, gespeeld en gezongen door George Blanken. En voortreffelijk gezongen in de rol van Maria Magdalena, Kim Jacobs-van der Velden. En natuurlijk niet vergeten het  popkoor Enjoy.

Van deze musical werd een video opgenomen door Ton Lunenburg en Peter van de Berg. Bedoelt om later terug te kijken door alle mensen die hadden meegedaan. Deze is onlangs vertoont aan de medewerkers van de musical. Na afloop waren de aanwezige ook laaiend enthousiast over het resultaat. De vele camera standpunten en de mooie close-ups zorgde ervoor dat een ieder een mooi beeld kreeg van hun prestatie. Het idee werd geopperd om de film te gaan vertonen voor het ‘grote publiek’.  

De komende tijd zal daarom de film van de musical te zien zijn op onderstaande locatie en data.

Zaterdag 27 mei - MFA De Stuik in Vorstenbosch aanvang 19:30 uur
Vrijdag 2 juni - CC Servaes in Heeswijk- Dinther aanvang 19:30 uur
Woensdag 14 juni - KBO Heeswijk locatie Bernrode Zijlstraat 1a aanvang 14.00 en ook 19:00 uur

Entree: alle voorstellingen € 5,- per persoon.
De opbrengst van alle voorstellingen gaat naar een goed doel.

Locatie