Afbeelding

Wings Of Bliss, Plantmedicijn Ceremonie www.thefountainacademy.nl

vrijdag 26 mei 2023 20:00

Waar deze ceremonie jou bij mag helpen
Een diepe innerlijke reis makenLiefdevolle verbinding met jouw zielOpenen van je hartInzichten krijgen én vasthouden (nieuwe neurologische verbindingen maken)Bewustzijn vergrotenContact maken met jouw innerlijk ‘weten’

Ceremonie
De ceremonie kan jou helpen om dieper in jezelf te duiken en daarmee jouw processen te versnellen en meer uit je leven te halen. Met aandacht, tijd en de hulp van het eeuwenoude plantmedicijn zul je begeleid worden op jouw reis. Die uniek is voor jou, op jouw tempo.

Je gaat zo diep als dat jij zelf op dat moment aan kunt en nodig hebt. Een proces van loslaten, zonder de fysieke excessen die je bijvoorbeeld bij Ayahuasca kunt hebben. Chocobliss is een helend medicijn voor je geest; rauwe cacao, een breed scala aan kruiden, psylocibine en Caapi (plant-bestandsdeel zoals ook bij Ayahuasca). Naast de chocobliss is er ook de mogelijkheid om Rapé te gebruiken (optioneel & inclusief).

Ik ben er om jou te begeleiden, de groep te verbinden en als space holder te zorgen voor een veilige en warme setting. Ik ben er de hele ceremonie voor de kleine groep (max 5 personen).

Meer info...thefountainacademy.nl/wings-of-bliss-plantmedicijn-ceremonie