Afbeelding

Draadloos Marlon Kicken

zaterdag 13 mei 2023 20:15

Om gek van te worden… of om uit je dak te gaan van plezier. Niet ‘gewoon’ Marlon Kicken maar beter, leuker, mooier, sexyer, cooler en toch gewoon Marlon.

Marlon moet eerlijk bekennen dat hij de rode draad wel eens compleet kwijt is. Waarom? Hij heeft geen idee. Wanneer hij die draad dan weer oppakt? Waarschijnlijk na de show. Als jij na deze hilarische negentig minuten ook de draad kwijt bent is dat geen probleem. Dan heb je een leuke avond gehad! Maar als jij het wel snapt… PLEASE HELP MARLON!

Marlon Kicken komt met zijn vierde show weer naar het theater om zijn vreugde voor het leven, zijn gekke visie en zijn kromme inzichten met veel humor met jou te delen. Heb je nog nooit eerder een show van deze comedian gezien? Dan moet jij zeker in de zaal zitten! Hij staat namelijk bekend om zijn geweldige relaxte stijl en de interactie met zijn publiek. Geen zaal is te groot of te klein voor deze cabaretier die ieder publiek meeneemt en een geweldige avond bezorgt.

Marlon Kicken is een Nederlandse cabaretier. Met zijn Curaçaose roots, lange dreadlocks, maar ook een zachte ‘g’ springt Marlon er al snel tussenuit. De goedlachse cabaretier werd geboren op Curaçao (Willemstad), maar groeide op in het Noord-Brabantse Aarle-Rixtel. Marlon Kicken staat bekend om zijn relaxte houding, herkenbare anekdotes, grote improvisatievermogen en een gezonde dosis zelfspot. Met deze combinatie weet hij het publiek eenvoudig op zijn hand te krijgen. Marlon ontwikkelde zich van tonprater tot stand-upcomedian en ging verder als cabaretier. In 2009 sleepte hij zowel de jury- als publieksprijs van de Culture Comedy Award in de wacht, prijzen voor veelbelovend comedytalent uit Nederland en België. Sindsdien is de cabaretier niet meer uit de theaters weg te denken.

THEATERDINER
Waarom haasten voor een voorstelling terwijl je rustig, gezellig en lekker kunt tafelen bij Eetcafé ‘t Pumpke? Voor € 25,00 (exclusief drank) serveert ’t Pumpke een 3-gangen theatermenu. Zo maak je van je theaterbezoek een complete avond uit. Dit theaterdiner reserveer je na het kiezen van je zitplaatsen.



Dit is een inhaalvoorstelling van seizoen 21/22. Reeds gekochte tickets blijven geldig. Kaarthouders ontvangen hierover persoonlijk bericht.

Meer info...klik hier


Locatie