Afbeelding

Nothing Else Matters

zaterdag 1 april 2023 19:30

Drie jaar geleden, we spreken en schrijven dan maart 2020, vlak voor de eerste corona-lockdown, verzorgde Co-incidental samen met vier andere bands voor de laatste keer de jaarlijkse benefietavond Nothing Else Matters. Nu, 2023, vindt het vervolg hierop plaats op 1 april (nee, geen grap). En weer is CC De Pas ‘The Place To Be’. Het doel voor dit jaar is gevonden in twee organisaties: ‘Eten over?’ regio Bernheze en Oss.

De invulling van het programma is zo langzamerhand wel bekend: vijf bands zorgen belangeloos voor een avondje muziek voor elk wat wils: pop, rock, smartlap en ballade, alles passeert de revue. Afwisselend op het podium in de theaterzaal of in het café kun je luisteren naar (in willekeurige volgorde): Zwartlap, Undone Dishes, The Screamers, Loeki de Vos en Co-incidental.

Je kunt de gehele avond onafgebroken naar muziek luisteren. In nauwe samenwerking met onze partner CC De Pas zorgen muzikanten belangeloos voor vertier. Uitgangspunt blijft dat er zoveel mogelijk publiek komt en daarmee een grote omzet gecreëerd kan worden: dat spekt de kas voor de goede doelen.

Op deze leuke manier ondersteun je de goede doelen. In deze tijd waarin veel mensen moeite hebben om de eindjes aan elkaar te knopen, is dit helaas nog steeds noodzakelijk. Als je teveel inkomen hebt om gebruik te mogen maken van de voedselbank en toch nauwelijks eten hebt voor je gezin, moet er een manier zijn om toch aan voedsel te komen. ‘Eten over?’ in de regio Bernheze en Oss zijn daarvan goede voorbeelden. Zij bereiken gezinnen die het net niet lukt de financiële eindjes aan elkaar te knopen.

Ook dit jaar is er weer sprake van een veiling. Diverse artikelen zijn door sponsors aangedragen om aan te bieden via de veilingsite van Nothing Else Matters (www.nothingelsematters.nl ook bereikbaar via QR-codes op Facebook en Instagram). Variërend van bijlessen, bezoek aan een Alpacafarm, dinerbonnen, VIP-tickets (o.a. voor Muzemisse), (huiskamer)concerten en een door het 1ste elftal van PSV en trainer ondertekend shirt: allemaal te verkrijgen tegen een fatsoenlijk bod.

Op de website Nothing Else Matters vind je al de informatie over de bands, kaartverkoop, veiling enz.

De avond vangt aan om 20:00 uur in het café van C.C. De Pas in Heesch. Kaarten zijn te verkrijgen in de voorverkoop bij De Pas tegen een schappelijke prijs van €12,50 maar ook bij aanvang van de avond. Voor die prijs steun je twee goede doelen en geniet je zelf van vijf verschillende bands.

Meer info zie www.nothingelsematters.nl en op FaceBook @nothingelsematters.nl

Locatie