Afbeelding

Beweeg je wijs met paarden 6-18 jaar

vrijdag 31 maart 14:00 - 17:00

Bij Klasse-RT kun je ook terecht voor coaching met paarden.
Op een speelse, natuurlijke en positieve manier ontdekt je kind met behulp van de pony’s zijn of haar kwaliteiten, krachten en valkuilen.

Beweeg je wijs met paarden is speciaal voor kinderen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.
Zit je niet lekker in je vel?
Ben je vaak bang, boos of verdrietig?
Vind je het lastig om je gevoelens te uiten?
Voel je je anders dan andere kinderen of voel je je vaak alleen?
Heb je weinig zelfvertrouwen?
Vind je het lastig om voor jezelf op te komen of nee te zeggen?
Ga je vaak over je eigen grenzen heen?
Kan je moeilijk keuzes maken?
Word je gepest of ben je zelf een pester?
Ben je hoog gevoelig of hoog sensitief?

Paarden zijn erg sensitief, puur en leven zonder oordeel in het hier en nu. Met deze eigenschappen zijn het meesters in het spiegelen. Het spiegelen en het samenspel met de paarden vergelijken we met de situatie in het dagelijkse leven. We herkennen, ontdekken, proberen, oefenen, zoeken oplossingen en overwinnen.

Met hulp van Shetlanders Kiki en Geert help ik kinderen (van 6 tot 18 jaar) om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen. 

Spelenderwijs gaan we samen met de pony’s op ontdekkingsreis. Tijdens de reis gaan we op zoek naar je kwaliteiten, je kracht en je ‘eigen’ wijsheid, zodat jij weer kunt laten zien wie je bent en waar je voor staat. We werken aan meer zelfvertrouwen, zelfstandigheid, concentratie, balans, overwinnen van angst, en alles wat ook maar nodig is. Maar vooral maken we samen met Kiki en Geert ook heel veel plezier!

Binnenkort ook Beweeg je wijs met paarden gericht op rekenen en taal.

Kiki:
Kiki is een mini-Shetlander (merrie) van 76 centimeter. Met haar prachtige lange blonde manen is ze echt een beauty. Kiki is zachtaardig, maar laat de kaas niet van haar brood eten. Ze is dol op aandacht (van kinderen) en wordt graag vertroeteld, geborsteld en geknuffeld. Kiki spiegelt als de beste en leert je op haar eigen(wijze) manier jezelf nog beter kennen.

Geert:
Onze nieuwsgierige, vlotte Geert is een Shetlander (ruin) van ongeveer 95 centimeter. Een echt gezelschapsdier. Hij komt direct naar je toe om kennis te maken en wil alles ontdekken. Een ideale pony dus om samen mee op ontdekkingsreis te gaan. Geert loopt ook graag een rondje voor het karretje. Als we het traject afgerond hebben, laat hij je dat graag een keer ervaren?

Voor meer informatie of aanmelden:
klasse-rt.nl/beweeg-je-wijs
jeaninemaas@klasse-rt.nl
06-17188290

Tot snel op vrijdagmiddag!

Groetjes Kiki, Geert en Jeanine

Locatie