Afbeelding

TV Arcadia: ‘Pepermuntje met hoogtepuntje’

zondag 26 maart 2023 20:15

Op 25 en 26 maart 2023 voeren we onze voorstelling ‘Pepermuntje met een hoogtepuntje’ op in Cultureel Centrum De Pas.
Zin om een avondje lekker te lachen? Dan mag je deze voorstelling zeker niet missen. Wellicht nog een leuk kadootje voor onder de Kerstboom.

Gonny en Bob runnen al jaren een buurtsuper in Heesch. De buurtsuper ligt in een gezellige straat waar ook de kapsalon van de extravagante Guy te vinden is. Toch is er iets niet helemaal in de haak. Soms duiken er ineens duistere types op zoals de Italiaanse Alessandro en zijn vriendin Gigi. Wat hebben zij te zoeken in zo’n klein dorp als Heesch? Bob en Guy weten dat wel maar willen dat angstvallig geheimhouden. Zij dealen namelijk in drugs en gebruiken daar hun buurtsuper en kapsalon voor.
Als de altijd klagende en zeurende buurtbewoonster mevrouw Balk per ongeluk wat XTC pillen tot zich neemt, is de beer los. Bob en Guy komen in grote problemen en belanden zelfs in de bak. Komen zij daar nog op tijd uit om lekker uit hun dak te kunnen gaan tijdens ‘Heesch presenteert’ de foute feestweek die niemand wil missen?

Kaartjes kosten in de voorverkoop € 15,- en zijn online te bestellen via op de website of verkrijgbaar bij Boekhandel Ceelen aan ’t Dorp 65 Heesch. Op de avond zelf zijn er, indien niet uitverkocht, aan de kassa kaartjes verkrijgbaar. De entreeprijs bedraagt dan € 17,50

Locatie