Afbeelding

Meidendag

vrijdag 24 maart 2023 18:30 tot 20:00

HVCH is dé voetbalvereniging in Heesch. Sportpark de Braaken heeft zes speelvelden waarvan één kunstgrasveld en daarnaast nog twee extra trainingsvelden. Het clubhuis is onlangs vernieuwd waardoor HVCH nu beschikt over twintig mooie kleedkamers en een gezellige kantine. 

HVCH is een gezellige voetbalvereniging waar zowel ruimte is voor prestatief voetbal als ook voor recreatief voetbal. Iedereen kan op het eigen niveau voetballen. 

Meisjes- en vrouwenvoetbal is de laatste jaren steeds meer in opkomst. HVCH wil dan ook graag een stabiele en grote meisjes- en vrouwenafdeling ontwikkelen. Al ruim 50 jaar wordt er vrouwenvoetbal gespeeld binnen HVCH. Op dit moment zijn er drie meisjeselftallen en drie vrouwenelftallen. Daarnaast voetballen er in de jeugdteams ook nog meerdere meisjes tussen de jongens. Om de meisjes en vrouwen op elk niveau binnen HVCH te vertegenwoordigen, is er een technische commissie vrouwen/meisjes. HVCH wil graag de meisjes- en vrouwenafdeling verder ontwikkelen en is daarvoor op zoek naar meiden die graag voetballen. Vanuit de technische commissie wordt er op 24 maart een meidendag georganiseerd voor meisjes uit Heesch en omstreken. Op deze dag zijn meisjes van 10 tot en met 17 jaar van harte welkom om kennis te maken met de club en met voetbal. Ook meisjes die al voetballen zijn van harte welkom. Deze dag zal begeleid worden door speelsters uit vrouwen 1, 2 en 3. 

Wij hebben er veel zin in! Meld je dus snel aan via tcvrouwenmeisjes@hvch.nl en vermeld je naam en je leeftijd! 

Vrijdag 24 maart, Sportpark de Braaken in Heesch van 18.30 tot 20.00 uur.

Locatie