Afbeelding

De ‘grote’ jeugd tennis en padel clinic

zondag 19 maart 2023 10:00

De Broekhoek tennis & padel organiseert zondag 19 maart de derde editie van de ‘grote’ jeugd tennis- en padelclinic. De clinic zal worden verzorgd door Joffe van der Heijden Tennis en de jeugdcommissie.

Alle jeugd tussen de 4 en 17 jaar mag gratis deelnemen aan deze clinic. Je hoeft dus geen lid te zijn van de vereniging. Je mag je vriendje of vriendinnetje meenemen. Maak zo op een vrijblijvende manier kennis met tennis en padel. Bij de Broekhoek staat naast samen tennissen en paddelen, plezier maken voorop! Er zijn veel activiteiten naast de lessen, zoals competitie, Halloween, vroege vogels, ouder en kind toernooi, kamp en nog veel meer! 

Doe jij ook mee?

Zondag 19 maart
Groep 1 t/m 4: 10.00 tot 11.00 uur
Groep 5 t/m 8: 11.15 tot 12.15 uur
12 tot 17 jaar: 11.15 tot 12.15 uur.

Een racket kun je die dag lenen.

Inschrijven via www.debroekhoek.nl. Heb je nog vragen? Mail deze dan naar jeugd@debroekhoek.nl.

Locatie