Afbeelding

Mark van de Veerdonk

zaterdag 18 maart 2023 20:15

Het Podiumbeest gaat al geruime tijd mee. In 1876 won hij al het Leids Cabaret Festival. Zijn hele verdere leven heeft hij gegeten van de lach, het applaus en alle aandacht. Gegroeid in het licht van de volgspot, heeft hij vele moordende recensies overleefd.

Maar nu, duizenden voorstellingen verder, is Het Podiumbeest kaal, krom en versleten en wil hij eindelijk op weg naar de uitgang. Mocht hij die vinden, dan is hij vastbesloten de deur met een onvergetelijke KNAL achter zich dicht te smijten. Het zal niet onopgemerkt blijven! Maar gaat hem dat lukken? En zal dit solitaire zoogdier ook buiten zijn veilige leefgebied kunnen overleven, met weet ik hoeveel mensen met een jachtvergunning?

Podiumbeest ontsnapt! mag dan Van de Veerdonks laatste show zijn, aan zijn handelsmerk gaat hij niet toornen. Maak je op voor voorstelling vol onliners, hilarische anekdotes en prettig gestoorde meningen. Ook in dit programma jakkert de Brabander weer lekker door in een ondenkbaar decor waar een doorsnee milieustraat zijn vingers bij aflikt. Na afloop rijst er maar een vraag in je hoofd: waarom zou hij in vredesnaam stoppen?!

Theaterdiner
Waarom haasten voor een voorstelling terwijl je rustig, gezellig en lekker kunt tafelen bij Eetcafé ‘t Pumpke? Voor € 25,00 (exclusief drank) serveert ’t Pumpke een 3-gangen theatermenu. Zo maak je van je theaterbezoek een complete avond uit. Dit theaterdiner reserveer je na het kiezen van je zitplaatsen.

Meer info...klik hier

Locatie