Afbeelding

Sponsorwandeling voor KiKa

zondag 5 februari 2023 9:00

Gemma van de Weert komt uit Geffen en werkt al jaren als fysiotherapeut in Heesch. Gemma zet zich in voor Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij) en wel op een hele sportieve manier. Zondag 5 november loopt zij namelijk de marathon in New York, samen met meerdere mensen die zich hebben verenigd in Run for KiKa Marathon! 

En om zoveel mogelijk geld op te halen voor KiKa organiseert zij zondag 5 februari een sponsorwandeling vanuit FysioCentrum Heesch, locatie Cereslaan 12b, en daar krijgt Gemma graag zoveel mogelijk mensen bij elkaar! Iedereen is vrij om te starten tussen 9.00 en 10.30 uur. Er is een route van vijf kilometer en eentje van tien kilometer. Op de route zelf kun je nog besluiten voor welke afstand je gaat. De kosten bedragen € 10,- per persoon, wat geheel naar KiKa gaat! Bij binnenkomst na het wandelen is er soep, gesponsord door Jumbo Wiegmans Heesch.

“Door zoveel mogelijk geld op te halen, kan er namelijk onderzoek naar kinderkanker worden gedaan, met als uiteindelijk doel 100 procent genezing en minder bijwerkingen na behandelingen. De wandeling van 5 februari organiseer ik dan ook om geld op te halen voor KiKa. In de afgelopen jaren heb ik drie keer een marathon uitgelopen en ik was ook al bekend met de mogelijkheid om voor een goed doel een marathon te lopen. Met mijn gezonde benen wat kunnen betekenen voor een ander vind ik een erg mooie gedachte”, vertelt Gemma enthousiast.  

Wil jij Gemma steunen in haar strijd? Wandel dan mee op zondag 5 februari of ga dan naar www.runforkikamarathon.nl/gemma-van-de-weert-gemma-en-joranne-run-the-dreams en doneer. Kijk ook hier: www.runforkikamarathon.nl 




 

Locatie