Afbeelding

Open dag

zaterdag 4 februari 2023 13:00 tot 16:00

NISTELRODE - Iedereen is zaterdag 4 februari welkom van 13.00 tot 16.00 uur en mag kleding uitzoeken want er moet ruimte worden gemaakt voor de voorjaarscollectie! 

Natuurlijk hopen de mensen van Kledingbank ‘t Bernheze Pakhuijs dat zij tegen de tijd dat de zomercollectie uitgehangen kan worden een structurele ruimte hebben kunnen vinden! Zij zijn op zoek naar een ruimte waar zowel Kledingbank ‘t Bernheze Pakhuijs als ‘Eten over ? regio Bernheze’ en Dierenvoedselbank Bernheze gehuisvest zou kunnen worden. Het liefst een ruimte van zo’n 120 vierkante meter met een aparte ruimte waar koel- en vrieskasten kunnen staan en waar het eten opgeslagen kan worden. Het moet een ruimte zijn waar stellingkasten kunnen staan en waar de wekelijkse uitgifte van de ondersteunende boodschappenpakketten uitgedeeld kunnen worden aan de gezinnen die net niet of helemaal geen gebruik kunnen/mogen maken van de Voedselbank maar nog wel iedere maand, naast hun vaste lasten, een weekbudget tekortkomen om de boodschappen te kunnen betalen.

Ook moet er een ruimte komen voor Kledingbank ‘t Bernheze Pakhuijs; een ruimte waar de dames-, heren- en kinderkleding uitgehangen dan wel uitgelegd kan worden en de daarbij behorende ruimte om de voorraad kleding kwijt te kunnen. Ook een mogelijkheid om een grote tafel met stoelen te kunnen plaatsen waar de mensen van Kledingbank ‘t Bernheze Pakhuijs, ‘Eten over ? regio Bernheze’ en Dierenvoedselbank Bernheze koffie kunnen drinken samen met de mensen die wekelijks komen om even lekker een praatje te maken.
Heb jij de gouden tip of een geweldig idee?

Ben je ingeschreven lid van Kledingbank ‘t Bernheze Pakhuijs? Dan mag je gratis kledingstukken meenemen. Ben je geen lid? Dan mag je kledingstukken meenemen vanaf € 1,- per stuk.  Kledingbank ‘t Bernheze Pakhuijs is te vinden aan Tramstraat 13.

Onze reguliere openingstijden zijn maandag, dinsdag en  vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur, woensdag van 18.00 tot 20.00 uur en iedere eerste zaterdag van de maand van 13.00 tot 16.00 uur.

Locatie