Afbeelding

Expositie ‘Artinn de Vorstenbosche Kapel’

zondag 3 december 12:00 - 16:30

Expositie van Henk van der Heijden, kunstschilder in hart en nieren. Kijken naar kunst heeft zijn eigen magie.

De Stichting Kloosterkapel Vorstenbosch exploiteert de voormalige kapel van de zusters van Barmhartigheid van Ronse.

De Kapel, die we cultuurkapel noemen, biedt enerzijds ruimte aan inwoners en verenigingen uit Vorstenbosch en omgeving voor de organisatie van culturele, educatieve en sociale activiteiten en evenementen. 

Anderzijds wordt met een programma aanbod in de cultuurkapel ruimte gegeven aan inwoners om exposities, voorstellingen en lezingen te bezoeken. we doen dit met het doel om cultuur toegankelijker te maken en een bijdrage te leveren aan de leefbaarheid van het dorp en aan het behoud van het cultureel erfgoed.

Voor meer informatie en contact: www.kloosterkapelvorstenbosch.nl 

Locatie