Afbeelding

Workshop: De verhandeling van de dubbele waarheid

zaterdag 2 december 2023 10:00

In ons zelf leren weten dat we dingen weten waarvan we niet wisten dat we het wisten. Door gevolg van meditatie en oefeningen, Shamata, inzicht meditatie, omdat dat alles niet gebaseerd is op wat we geleerd hebben, maar juist dat los te laten. En geloven in een diepere gradatie in onszelf. Jouw of onze wereld bestaat, maar juist dat los te laten. En geloven in een diepere gradatie in onszelf. Jou of onze wereld bestaat, maar geloven in een wereld van Zelf en Niet bestaan. Leegte als het Zelf en Niet bestaan als jij of wij die alles kan belemmeren. Daarom wil ik deze workshop de kracht van een Zelf en ik, bestaan en niet bestaan, van waarheid en niet waarheid. Te verduidelijken.

Meer info...klik hier

Locatie