Afbeelding

Kerstconcert

zondag 17 december 2023 14:00

Drie koren willen zich graag presenteren tijdens een concert en daarbij laten horen wat ze in hun mars hebben door het zingen van kerstliederen in verschillende talen. Dat gaat gebeuren in een sfeervolle zaal van MFA De Stuik in Vorstenbosch op zondag 17 december. De aanvang is 14.00 uur en de toegang is gratis.

Deze drie koren laten van zich horen:
Kinderkoor ‘Joy’ is een musicalgroep uit Loosbroek. De groep bestaat uit 20 kinderen uit de groepen 5 t/m 8 van de basisschool. Aanvankelijk werd geoefend voor het zingen tijdens kerkdiensten en soms bij andere gelegenheden. Maar in de loop der jaren is het koor zich meer gaan richten op het uitvoeren van een musical. Naast het repeteren voor deze musical zingt zij ook nog altijd met kerst in Loosbroek en dit jaar ook in Vorstenbosch.

‘La Orféon’ is een vrouwenkoor ook uit Loosbroek, momenteel bestaand uit 18 leden. Zij brengt voornamelijk vierstemmige nummers ten gehore. Hoewel gezelligheid van groot belang is, wordt er tijdens de repetities serieus en hard gewerkt aan nieuwe nummers en worden de puntjes op de i gezet bij het huidige repertoire. Dit is heel divers. Van pop-, jazz-, film/musicalmuziek tot klassiekers in vele talen. Dirigent Peter van Raak weet de koorleden steeds weer te enthousiasmeren en al die mooie muziek wordt fantastisch begeleid door pianist Huub Sperber.

Koor Frappant is een pop- en musicalkoor uit Vorstenbosch van dames en heren en kent 26 leden. Er wordt wekelijks geoefend in een gezellige maar toch serieuze sfeer onder leiding van Antoon Ariëns uit Berghem. De liederen worden 4 of 5-stemmig gezongen. Het koor treedt graag op bij evenementen en dit keer vindt zij het bijzonder leuk om samen met ‘Joy’ en ‘La Orféon’ een concert te verzorgen.

Wie van koorgezang houdt, en in deze tijd van kerstliederen, moet beslist komen luisteren aanstaande zondag 17 december. We zien je graag.

Locatie