Afbeelding
Picasa

Natuuravontuur kinderen 5+

zondag 26 november 2023 10:30

Neem wel voor iedereen een gekleurde eikel mee!

De werkgroep Buitenkids van het IVN Bernheze organiseert op zondag 26 november op vakantiepark Zevenbergen een natuur activiteitencarrousel voor kinderen en hun begeleiders. Meld je snel aan!

Je kan kiezen uit een scala van activiteiten, die zowel jong als oud zullen uitdagen. Aan het einde zorgen we voor een drankje en een broodje op het terras. Een vrijwillige eigen bijdrage om de kosten hiervan te dekken, stellen we zeer op prijs.

Kinderen en hun (groot)ouders uit heel Bernheze vanaf 5 jaar zijn van harte welkom om op zondag 26 november dit avontuur met ons en elkaar aan te gaan. We starten om 10.30 uur bij de ingang van het vakantiepark. We eindigden uiterlijk rond 13.00 uur. Trek allemaal oude kleren en goede schoenen aan, waar je goed op kunt rennen. Weer of geen weer, het gaat altijd door. Behalve de eikels hoef je zelf niets mee te nemen, alleen een goed humeur.

Aanmelden: via de mail: buitenkids@ivn-bernheze.nl of telefoonnummer 06-21481414 . Maximaal 50 deelnemers; vol is vol.

Geef de naam, leeftijd van de kinderen door en het 06-nummer van je ouders. Dan komt het verder helemaal goed en zien we elkaar op 26 november. Heb je al eerder meegedaan, geef dan alleen je naam door. Laat ook weten hoeveel volwassenen er meedoen.

Adresgegevens: Vakantiepark Zevenbergen, Vergaertweg4, 5384RS in Heesch

Locatie