Afbeelding

Jubileumshow - What women want

zaterdag 25 november 2023 20:15

‘What Women Want’, zo luidt de titel van de nieuwe theater productie van Vocal Group Crescens uit Berghem. Met deze muzikale productie viert het koor - dat volledig uit dames bestaat - hun 20 jarig jubileum.

Crescens is een enthousiast, dynamisch en eigentijds koor en voor deze productie is het indrukwekkende repertoire in een gevarieerd jasje gestoken en wordt een reis door de tijd gemaakt.

Eens begonnen als jongerenkoor en anno 2023 uitgegroeid tot een vrouwenkoor dat meerdere succesvolle producties heeft uitgevoerd welke door de pers bestempeld werden als “Indrukwekkend professioneel”(o.a. Women on the move en Women@Work)

Het koor is trots op de samenwerking met Maaike Widdershoven en Maurice de Greef die beiden hun sporen verdiend hebben in vele producties in de theaters. Daarnaast maken ook de mannen van Popkoor d’Accord hun opwachting in deze show.
Het koor staat onder enthousiaste leiding van Rein Boeijen die het geheel muzikaal begeleid op de piano. Verder wordt het koor voor deze gelegenheid ondersteund door Rik van der Sanden op bas, Michael Meuleman op drum en leden van Muziekvereniging Berghem. De regie is in vertrouwde handen van Anja Vos.

Beleef mee ”What Women Want” en geniet op 25 en 26 november van deze niet te missen jubileum show!
We will rock you!

Kaartverkoop bij Primera (Berghem) en Nesterlé (Nistelrode) €18,50.

Locatie