Afbeelding

Café Herbert opent deuren

zaterdag 25 november 20:00 - 23:00

Toneelvereniging de Verenigde Spelers heeft CC De Wis omgebouwd tot een gezellig café. Het café wordt gerund door Herbert, maar hij heeft een aantal verkeerde keuzes gemaakt en daardoor problemen met zijn vergunning. De gemeente Bernheze wil niet meewerken en daarom probeert hij de boel te saboteren. Dit tot grote ergernis van zijn vrouw Greetje. Hij maakt bijzondere afspraken met zijn bardame Destiny om zijn vergunning terug te krijgen en zijn bar draaiende te houden. Ze schenkt stiekem alcohol onder de bar in koffiekopjes, mensen pakken in de biljartzaal buiten het zicht van anderen een pilsje en Destiny probeert te slijmen bij de gemeentelijke ambtenaar. Uiteraard komen er ook een aantal uitgesproken bezoekers voorbij die allen hun eigenaardigheden hebben. Als de tante van Destiny, waar ze veel geld van heeft gekregen, dan ook nog onverwachts op bezoek komt, zijn de rapen gaar. Wat heeft Destiny met de zuurverdiende centjes van haar tante gedaan?! 

Komt u ook een drankje doen in het café van Herbert? Herbert opent de deuren van zijn café voor publiek op 25 en 26 november om 20.00 uur in CC De Wis in Loosbroek. Daarna verhuizen ze om nogmaals te openen op 1 december om 20.00 uur in MFA de Stuik in Vorstenbosch. Kaarten à €8,- zijn vooraf te reserveren via: verenigdespelersloosbroek@gmail.com of telefonisch via: 06-17735130 of uiteraard ter plaatse aan de kassa.  

Locatie