Afbeelding

Koffieochtend

donderdag 23 november 2023 10:00

KBO’s Heeswijk en Dinther organiseren koffieochtend over zelfredzaamheid en technologische hulpmiddelen

Mensen willen steeds langer thuis blijven wonen, maar dat gaat niet altijd zonder zorg. Laverhof kan daarvoor de nodige zorg en ondersteuning bieden. Dit doet zij niet alleen, maar steeds meer in samenwerking met onder andere familie en het omliggende sociale netwerk.

Daarnaast kunnen (technologische) hulpmiddelen hierbij helpen. In een presentatie geven Ron Hendriks (adviseur zorginnovatie) en Lobke van der Zanden (wijkverpleegkundige), uitleg over de inzet van deze hulpmiddelen in de thuissituatie en hoe deze bevorderend kunnen zijn op onder andere de zelfredzaamheid van de bewoners van Heeswijk-Dinther. Zij vertellen welke producten Laverhof inzet en ook wat er nog meer mogelijk is en waar je goede informatie over hulpmiddelen kunt terugvinden. 

Enkele hulpmiddelen worden getoond, zoals zorgrobot Tessa! 

Iedereen is van harte welkom op donderdag 23 november in cc Servaes, Raadhuisplein 24, Heeswijk-Dinther van 10.00 tot 11.30 uur

Locatie