Beweeg je wijs met paarden (Kiki en Geert)
Beweeg je wijs met paarden (Kiki en Geert) Klasse-RT (Fotoshoot door Seasons Photografie)

Beweeg je wijs met paarden

donderdag 23 november 14:30 - 17:30

Coaching en leren met paarden

Beweeg je wijs met paarden coacht kinderen die:

– Niet lekker in hun vel zitten
– Vaak bang, boos of verdrietig zijn
– Het lastig vinden om hun gevoelens te uiten
– Zich anders voelen dan andere kinderen
– Weinig zelfvertrouwen hebben
– Het lastig vinden om voor zichzelf op te komen
– Het lastig vinden om nee te zeggen
– Vaak over hun eigen grenzen gaan
– Moeilijk keuzes kunnen maken
– Gepest worden of misschien zelf wel pesten
– Hoog gevoelig of hoog sensitief zijn

Paarden zijn van nature erg sensitief en puur en leven zonder oordeel in het hier en nu. Met deze eigenschappen zijn het meesters in het spiegelen. Het spiegelen en het samenspel met de paarden vergelijken we met de situatie in het dagelijkse leven. We herkennen, ontdekken, proberen, oefenen, zoeken oplossingen en overwinnen. Met hulp van Shetlanders Kiki en Geert help ik kinderen (van 6 tot 18 jaar) om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen. Spelenderwijs gaan we samen met Kiki en Geert op ontdekkingsreis. Tijdens de reis gaan we op zoek naar kwaliteiten, kracht en ‘eigen’ wijsheid, zodat kinderen weer kunnen ervaren en laten zien wie ze echt zijn en waar ze voor staan. We werken aan meer zelfvertrouwen, zelfstandigheid, concentratie, balans, overwinnen van angst, en alles wat ook maar nodig is. Maar vooral maken we samen met Kiki en Geert ook heel veel plezier! Binnenkort ook Beweeg je wijs met paarden gericht op rekenen en taal.

De eerste rekenmodule ‘Tafels leren met Beweeg je wijs met paarden’ gaat van start.

Lukt het je kind maar niet om de tafels te automatiseren? Met ‘Beweeg je wijs met paarden’ doen we het een beetje anders dan anders. Samen met Kiki en Geert halen we echt alles uit de kast om de tafels te oefenen. Ook de kleuren van het stoplicht helpen ons daarbij. Door in de buitenlucht spelenderwijs met de tafels en de pony’s bezig te zijn, ervaren kinderen succes én krijgen ze weer plezier in leren. En dat gun ik ieder kind!

Beschikbare tijden
-Donderdag 14.30 tot 15.15 uur
-Donderdag 15.30 tot 16.15 uur
-Donderdag 16.30 tot 17.15 uur

www.klasse-rt.nl
jeaninemaas@klasse-rt.nl
06-17188290

Locatie