Afbeelding

Peuteruurtje: Sinterklaasverhaal

woensdag 22 november 2023 9:00

Iedere maand wordt er in de bibliotheek speciaal voor peuters van 2-4 jaar een peuteruurtje gegeven. Deze leuke en leerzame activiteit wordt georganiseerd om te laten zien hoe leuk voorlezen kan zijn, zowel voor ouder als voor het kind!

In november kunnen de peuters en hun (groot)ouders genieten van een mooi Sinterklaasprentenboek. Daarna wordt er gezongen, gespeeld en geknutseld en krijgen de peuters als afsluiter een gezonde snack. 

Het peuteruurtje is voor peuter en (groot)ouders gratis te bezoeken. Vanwege de grote belangstelling wordt in de bibliotheek van Heeswijk-Dinther het peuteruurtje voortaan twee keer op dezelfde ochtend gegeven. 

Wil je erbij zijn? Meld je dan aan via www.nobb.nl of bij de balie in de bibliotheek.

Bibliotheek Heeswijk-Dinther: woensdag 22 november van 9.00 tot 10.00 uur
Bibliotheek Heeswijk-Dinther: woensdag 22 november van 10.30 tot 11.30 uur
Bibliotheek Nistelrode: donderdag 23 november van 10.00 tot 11.00 uur
Bibliotheek Heesch: vrijdag 24 november van 10.00 tot 11.00 uur

Locatie