Afbeelding

De Helden van de Zondagse Muziek

zondag 22 januari 2023 15:00 tot 17:00

Om te spelen in een band voor een moment meldden zich vorig seizoen maar liefst 19 muzikanten uit Bernheze aan bij CC Nesterlé. Er ontstonden maar liefst 5 pop-up bands! 

Op zondagmiddag 22 januari treedt de 5e formatie op als “Helden van de Zondagse Muziek”. Nederlands product uit de jaren ’70 is het thema van de deze band. Zeven voornamelijk Nisseroise muzikanten spelen en zingen nummers uit de seventies, wat tot een hoog ‘O Ja.’-gehalte bij het publiek zal leiden. Denk aan Mississippi, La Paloma Blanca, Malle Babbe en Het kleine café aan de haven. Kom meezingen en meedeinen met Marij, Martien, Jolanda, Marcel, Marga, Jacques en Joland!

Genieten van afwisselende muziek 
De tweede band van deze middag The Greyhounds komt niet voort uit dit bandjesconcept, maar is zeker de moeite waard.

Na het stoppen van de zanger-gitarist besloten de overige leden door te gaan omdat ze zoveel plezier hebben in het maken van muziek uit de jaren 60 en 70. Qua repertoire denk aan Stones, Eric Clapton, David Bowie, Thin Lizzy, The Free, Moody Blues etc.
Gitarist Ton en toetsenist Tiny komen uit Veghel, bassist Willy komt uit Escharen en Martien speelt een thuiswedstrijd. In deze formatie speelden zijn niet eerder voor publiek en hebben ontzettend veel zin om in Nesterlé te spelen.

Ook zo benieuwd naar deze bands?
Kom 22 januari genieten op deze gezellige Zondagse muziekmiddag.
Toegang is gratis. Het optreden duurt van 15:00 tot 17:00 uur.

Locatie