Kinder-Coach-Wandeling met mini-Shetlander Kiki
Kinder-Coach-Wandeling met mini-Shetlander Kiki Jeanine Maas Klasse-RT

Kinder-Coach-Wandeling met mini-Shetlander Kiki

vrijdag 30 september 15:00 - 16:30

NIEUW BIJ KLASSE-RT

Kinder-Coach-Wandeling met mini-Shetlander Kiki

Deze wandeling is speciaal voor leerlingen van de basisschool die even wat anders nodig hebben. Samen met Kiki, onze lieve mini-Shetlander, gaan we op pad.  Voordat we op pad gaan wordt er natuurlijk eerst met elkaar kennisgemaakt. We verzorgen, aaien en knuffelen Kiki naar behoefte van het kind. Niets moet, alles in vrijheid en vrije keuze.

Kinderen ervaren rust, vertrouwen en leren hun grenzen aan te geven. In een ongedwongen en positieve sfeer komen vaak allerlei gespreksonderwerpen voorbij. Ook hierbij geldt weer: Niets moet, alles in vrijheid en vrije keuze. Gun jij je kind een unieke ervaring waarbij het ongemerkt leert om grenzen te stellen, meer zelfvertrouwen krijgt, angsten overwint/verwerkt én rust ervaart?

Elke vrijdagmiddag tussen 15.00 en 16.30 uur ga ik, Jeanine, met Kiki op pad en nodig jouw kind daarbij van harte uit. Je kind krijgt daarbij alle ruimte om zichzelf te zijn, te leren, grenzen te verleggen, te experimenteren, te vragen, te vertellen, stil te zijn, te verwonderen en te ervaren. Kortom, een middag exclusieve aandacht van Kiki en mij.

Wie gaat er met Kiki en mij mee op pad? Vanwege mijn opleiding tot Paardencoach voorlopig nog tegen een gereduceerd tarief.

Groetjes,
 Jeanine en Kiki

www.klasse-rt.nl
jeaninemaas@klasse-rt.nl
06-17188290

Locatie