Afbeelding

Keeztoernooi

vrijdag 30 september 2022 19:00

Vrijdag 30 september vindt weer een gezellig keeztoernooi plaats in de zaal van café ’t Tramstation. Het goede doel waar deze keer voor gespeeld wordt is Stichting LSF. Je kunt je inschrijven door een mail, met vermelding van de namen van de deelnemers, te sturen naar keezetoernooi@gmail.com. De avond begint om 19.00 uur en het inschrijfgeld is € 5,-. Na je aanmelding krijg je een bevestigingsmail. Er is plek voor maximaal 25 tafels binnen in de zaal dus geef je op tijd op!

Stichting Linda Santegoeds Foundation
Stichting Linda Santegoeds foundation ondersteunt organisaties die zich inzetten voor jonge mensen met kanker, want je zult maar de diagnose kanker krijgen terwijl je in de bloei van je leven bent. Je studeert, werkt en leeft je eigen leven en dan ineens staat alles stil. De oprichters van Stichting Linda Santegoeds Foundation hebben dit van dichtbij gezien, bij Linda. Zij zagen ook dat Linda veel had aan lotgenotencontact, deelname aan activiteiten, op vakantie gaan en een kijk op de toekomst. Hier wil de stichting wat aan bijdragen door organisaties en groepen financieel te steunen bij hun wensen, doelen en dromen.

Locatie