Afbeelding

Taijiwuxigong en Taijivorm

donderdag 29 september 19:30 - 21:00

Taijiwuxigong is een oefensysteem waarbij het lichaam weer geopend wordt. De stagnerende energie wordt naar de uiteinden van het lichaam gestuurd en zoveel mogelijk weer afgevoerd door het openen van de gewrichten en gebruiken van de aardekracht. Regelmatige beoefening geeft een geleidelijke verbetering van ons lichaam en zorgt ervoor dat onze defensieve energie versterkt en we ons bewuster zijn van onze grenzen. 

Door oefening zorgen we dat onze gewrichten zich openen en de spieren zich ontspannen. Door het gebruik van de aardekracht in deze vorm activeren we onze dantiankracht. Door activering en ontwikkeling van de dantiankracht wordt deze kracht een genezende kracht voor onszelf en staan we evenwichtiger in het leven. De oefeningen zijn voor een ieder op eigen niveau te beoefenen en zijn er op gericht zieke energie (binqi) af te voeren. Er zijn geen leeftijdsgrenzen voor de beoefening van Taijiwuxigong. Mensen met diverse beroepen en interesses beoefenen de methode. Iedereen heeft na enige oefening positieve ervaringen, zoals: een grotere helderheid van geest, verfijning in de artistieke expressie, toename van het fysieke vermogen, een algemeen gevoel van welbehagen en geluk. Taijiwuxigong heeft een heilzaam effect bij vele lichamelijke en psychische klachten. Iedereen is van harte welkom.

Meer info...klik hier

Locatie